Posicionament Web Girona

Posicionament Web Girona

Vols rebre més Visites de Qualitat al teu Lloc Web
i Convertir-los en Clients?

El nostre servei de Posicionament Web impulsa les visites web dels interessats en els teus productes o serveis, garantint una audiència altament propensa a convertir-se en clients.

Posicionamiento Web Baix Llobregat

Experts en Posicionament Web Girona.

Per què som una solució efectiva?

Com a Posicionament Web hem pogut resoldre grans projectes nacionals i internacionals, cosa que ens ha convertit en un equip excepcionalment competitiu. Som un equip de professionals freelance del Posicionament Web i el Màrqueting Digital.

Ajudem les empreses a definir estratègies per millorar el posicionament web i incrementar les visites, però del que es tracta és de rebre visites de qualitat que es converteixin en clients, per això fem que les persones que busquen els teus productes o serveis et trobin.

Posicionament Web Girona

Com a experts en Posicionament Web, aconseguim atraure l’audiència adequada: visitants web amb alta intenció de compra per impulsar l’èxit del teu negoci.

Passos per crear una adequada estratègia SEO

Auditoria SEO

Una auditoria web és una anàlisi exhaustiva que avalua la salut, el rendiment i l’eficàcia d’un lloc en línia, identificant àrees de millora per optimitzar-ne el funcionament i la presència a la web.

Anàlisi de Paraules Clau

Les paraules clau de SEO són el llenguatge que connecta el teu contingut amb el que busquen els teus clients, millorant la visibilitat i atraient trànsit rellevant per potenciar la teva presència en línia.

Estratègia SEO

Amb les dades recopilades en els passos anteriors ja sabem quines accions hem d’implementar a la pròpia web (SEO on Page) ia plataformes externes (SEO off Page).

Link Building

El link building és una delicada tàctica clau del SEO que consisteix a construir enllaços de qualitat cap a un lloc web, enfortint la seva autoritat i visibilitat als motors de cerca.

Algunes empreses amb les què treballem

Que opinen els nostres clients

Disseny Web WordPress

«Ens han ajudat a millorar la nostra posició al mercat espanyol. Tenen bones estratègies en les accions de màrqueting i una creativitat excepcional, la veritat és que els recomanem»

SEO LOCAL
Posicionament Web Barcelona

«Estic molt content amb l?equip de Posicionament Web Barcelona. Ens van ajudar que les coses funcionin, gràcies a les accions de màrqueting hem anat creixent durant aquests anys»

anuncis google
email màrketing

«Les comandes del nostre lloc web gairebé s’han duplicat en 9 mesos. Estem satisfets amb els resultats i agraïm el compromís que han adoptat amb nosaltres durant tot el procés»

email màrketing

Posicionament Web Girona Contacte

Preparat per donar una empenta al teu negoci?

Parlem i ens expliques tots els detalls.

Posicionament Web Barcelona
Alejandro

Responsable d’Equip.
Experts en Marketing Digital y Posicionament Web.

Altres Serveis

Publicitat a Google

Anuncis
Google

Crear una bona estratègia de publicitat amb anuncis a Google per assolir els teus clients potencials.

EMail Marketing Barcelona

Email
Màrketing

Envia el missatge correcte a les persones adequades. Campanyes de correu electrònic altament efectives.

SEO Local Barcelona

SEO
Local

Apareix en els primers llocs de les cerques locals i atrau clients que són a prop teu.

Disseny Web
Wordpress

Creem webs que converteixen visites en clients. Dissenys fluids, webs fàcilment usables que potencien el posicionament web.

Videos
Corporatius

Per enfortir la imatge de l’empresa, simplificar la comunicació, atraure audiència i augmentar la visibilitat en línia.

Xarxes
Socials

Per arribar a mercats nous, fomentar la interacció activa amb l’audiència i millorar la reputació de la teva empresa.

Preguntas Frecuentes sobre Posicionamiento Web

El temps que triga a veure resultats tangibles del Posicionament Web pot variar entre 4 i 12 mesos. Alguns dels elements que afecten el termini inclouen:

Competència: En indústries altament competitives, pot trigar més temps a destacar en els resultats de cerca.
Contingut: La qualitat i rellevància del contingut al vostre lloc influeixen en la rapidesa amb què els motors de cerca noten i valoren el vostre lloc.
Autoritat del Lloc: L’autoritat del teu domini, mesurada per la quantitat i qualitat dels enllaços que apunten al teu lloc, també impacta en el temps que porta veure resultats.
Pràctiques de SEO: La consistència i qualitat de les pràctiques de SEO implementades al vostre lloc. Canvis i optimitzacions constants poden accelerar el procés.
Historial del Lloc: L’edat i l’historial del vostre lloc web també són factors. Llocs més nous poden requerir més temps per guanyar confiança.

El cost d’un servei de Consultor SEO pot variar considerablement i depèn de diversos factors, incloent-hi la complexitat del teu lloc web, la competitivitat de la teva indústria, els teus objectius, demana’ns pressupost sense compromís.

Com a Consultors SEO tenim clients a tot el territori Espanyol.

Posicionament Web Girona: Girona és una província de Catalunya, implica implementar estratègies de SEO localitzades. Aquí tens alguns suggeriments per millorar el Posicionament Web Girona:

 • Optimització de Paraules Clau Locals:
  Investiga i utilitza paraules clau específiques relacionades amb el Baix Llobregat al teu contingut, metaetiquetes i descripcions.
  Incorpora noms de ciutats i àrees específiques dins la comarca.
 • Google My Business:
  Crea i optimitza el teu perfil a Google My Business amb informació precisa sobre la teva empresa, incloent-hi la ubicació al Baix Llobregat.
  Assegureu-vos que la vostra adreça, número de telèfon i horaris d’atenció estiguin actualitzats.
 • Contingut Localment Rellevant:
  Desenvolupa contingut rellevant per a l’audiència local del Baix Llobregat. Pots incloure esdeveniments locals, notícies o informació específica de la regió al bloc o secció de notícies.
 • Enllaços locals:
  Construeix enllaços des de llocs web locals, directoris empresarials del Baix Llobregat i associacions locals.
  Participa en esdeveniments o patrocina activitats locals i sol·licita mencions en línia.
 • Testimonis locals:
  Demana testimonis i ressenyes de clients locals al Baix Llobregat. Les ressenyes locals positives poden influir en el posicionament local.
  Contingut Geolocalitzat:
 • Utilitza la geolocalització al teu lloc web. Inclou informació sobre el Baix Llobregat a les teves pàgines, com als títols, encapçalats i descripcions.
  Participació a Xarxes Socials Locals:
  Uneix-te a grups i comunitats a xarxes socials locals relacionades amb el Baix Llobregat.
  Comparteix contingut específic de la regió i participa en converses locals.
 • SEO Tècnic:
  Assegureu-vos que el vostre lloc web sigui accessible i estigui optimitzat per a dispositius mòbils.
  Millora la velocitat de càrrega del lloc per proporcionar una millor experiència dusuari.
 • Publicitat Local a Línia:
  Utilitza campanyes de publicitat en línia dirigides específicament al públic del Baix Llobregat a través de plataformes com ara Google Ads i xarxes socials.
 • Monitorització i Ajustaments Continus:
  Utilitza eines analítiques per avaluar el rendiment del teu lloc web a la regió.
  Realitza ajustaments segons la retroalimentació i els canvis en les tendències locals.

Pot ser molt beneficiós per al teu negoci. Aquí hi ha algunes raons per les quals un Consultor SEO pot marcar la diferència:

Major Visibilitat a Línia: Optimitzar el teu lloc web per als motors de cerca augmenta la visibilitat en els resultats de cerca, el que significa que més persones poden trobar el teu negoci quan busquen productes o serveis relacionats.
Atracció de Trànsit Rellevant: En dirigir-te a paraules clau específiques, pots atraure trànsit amb intenció de compra, cosa que augmenta les possibilitats de convertir aquests visitants en clients.
Competitivitat a Línia: Si els teus competidors estan invertint en SEO i el teu negoci no, podries perdre oportunitats valuoses. Estar ben posicionat us ajuda a mantenir la competitivitat en línia.
Conversions millorades: A mesura que atraus visitants més específics i compromesos al teu lloc web, les possibilitats de convertir-los en clients augmenten.

Lelecció entre contractar una Agència de Màrqueting Digital o un Consultor SEO autònom depèn de diversos factors, i ambdues opcions tenen els seus avantatges i desavantatges.

Nosaltres tenim els avantatges de tots dos, perquè som un grup de Freelancers (autònoms) que treballem en equip, per la qual cosa els avantatges són:

Varietat de Serveis, Equip Multidisciplinar, Experiència en molts Sectors, Cost Potencialment Més Baix, Enfocament Personalitzat, Menys Burocràcia.