Gestió de xarxes socials Barcelona

Gestió de Xarxes Socials

Optimitzar la teva presència en línia mitjançant Xarxes Socials sempre és un plus, i de vegades depenent de lestratègia de màrqueting pot ser primordial. Amb el nostre servei de Gestió de Xarxes Socials pots arribar a nous mercats, fomentar la interacció amb l’audiència i millorar la reputació de la teva empresa. A més, els Anuncis en Xarxes Socials poden ser altament efectius.

Gestió de xarxes socials Barcelona

Experts en Gestió de Xarxes Socials.

Per què som una solució efectiva?

La gestió de xarxes socials per a empreses tenen aquests objectius principals:

• Augmentar la COMUNITAT de seguidors de la teva marca
• Potenciar el TRÀNSIT cap a la teva web, el teu club, la teva botiga…
• Augmentar l‟abast del PLA DE MITJANS digital.
• Incrementar ENGAGEMENT i interacció amb el teu target.
• Per fer RECERCA DE MERCAT.
• Millorar l’ATENCIÓ als clients.
• Per VENDRE…

També cal tenir en compte que aquest any els Anuncis a Xarxes Socials augmentaran més que en mitjans impresos, convertint-se en el tercer canal més gran de publicitat, només per darrere de TV i de les Anuncis de Cerca de Pagament.

Gestió de xarxes socials Barcelona

Deixa que les teves xarxes parlin per tu: Gestionem, Impulsem i Connectem amb el teu públic.

Passos per crear una adequada Estratègia Xarxes Socials

Defineix objectius clars, coneix la teva audiència i tria la plataforma adequada

A la Gestió de Xarxes Socials és cabdal seleccionar les plataformes que millor s’adaptin a la teva audiència i objectius. No cal estar a totes les plataformes, cal enfocar-se en aquelles on la teva audiència estigui més activa.

Crear perfils interessants i contingut visual atractiu:

Les imatges i vídeos són crucials a les xarxes socials. Creem contingut visual d’alta qualitat que sigui atractiu i reflecteixi la identitat de la teva empresa.

Fomentar la Interacció

El Community Manager dissenya estratègies per fomentar la participació de l’usuari, com ara preguntes, enquestes, concursos i respostes a comentaris.

Implementar anuncis de pagament de manera estratègica

Utilitzar la publicitat pagament de manera estratègica pot amplificar significativament el teu abast i adreçar-te a audiències específiques. Aprofita les opcions de segmentació de les plataformes publicitàries és tremendament eficient.

Gestion de Redes Sociales Contacto

Preparat per donar una empenta al teu negoci?

Parlem i ens expliques tots els detalls.

Posicionament Web Barcelona
Alejandro

Responsable d’Equip.
Experts en Màrqueting Digital i Posicionament Web.

Altres Serveis

Publicitat a Google

Anuncis
Google

Crear una bona estratègia de publicitat amb anuncis a Google per assolir els teus clients potencials.

EMail Marketing Barcelona

Email
Màrketing

Envia el missatge correcte a les persones adequades. Campanyes de correu electrònic altament efectives.

SEO Local Barcelona

SEO
Local

Apareix en els primers llocs de les cerques locals i atrau clients que són a prop teu.

Algunes empreses amb les què treballem

Que opinen els nostres clients

Disseny Web WordPress

«Ens han ajudat a millorar la nostra posició al mercat espanyol. Tenen bones estratègies en les accions de màrqueting i una creativitat excepcional, la veritat és que els recomanem»

SEO LOCAL
Posicionament Web Barcelona

«Estic molt content amb l?equip de Posicionament Web Barcelona. Ens van ajudar que les coses funcionin, gràcies a les accions de màrqueting hem anat creixent durant aquests anys»

anuncis google
email màrketing

«Les comandes del nostre lloc web gairebé s’han duplicat en 9 mesos. Estem satisfets amb els resultats i agraïm el compromís que han adoptat amb nosaltres durant tot el procés»

email màrketing

Preguntes freqüents sobre la Gestió de Xarxes Socials

Per a una bona gestió de xarxes socials, l’elecció de les plataformes s’ha de basar en l’audiència objectiu i els objectius de l’empresa. Algunes empreses es poden beneficiar més de Facebook, mentre que altres poden preferir Instagram, LinkedIn, Twitter, Tik Tok o altres.

La freqüència de publicacions pot variar segons la plataforma i l’audiència. És important trobar un equilibri per mantenir la consistència sense aclaparar els seguidors.

A la gestió de xarxes socials cal tenir un pla per abordar comentaris negatius i situacions de crisi és crucial. La transparència, l’empatia i la resolució de problemes són claus en aquestes circumstàncies.

La publicitat a les xarxes socials pot ser efectiva per amplificar l’abast i dirigir-se a audiències específiques. Determinar si és adequada dependrà dels objectius i sobretot al pressupost de l’empresa.

 • Abast de la gestió en xarxes socials:
  Mesurar quantes persones han vist les vostres publicacions o contingut. Un abast més gran indica que el teu contingut està arribant a més persones.
 • Interacció:
  Avaluar la quantitat de “m’agrada”, comentaris, compartits i clics que reben les publicacions. Una alta interacció mostra que el teu contingut és atractiu i genera participació.
 • Seguidors/Fans:
  Supervisar el creixement de la base de seguidors al llarg del temps. Un augment constant de seguidors pot indicar més atracció i retenció d’audiència.
 • Clics i Taxa de Clics (CTR):
  Mesurar quantes vegades s’ha fet clic a les vostres publicacions o anuncis i calcula la taxa de clics. Això indica el nivell dinterès i participació.
 • Conversions:
  Rastrejar les accions específiques que desitges que els usuaris realitzin, com ara completar formularis, descarregar recursos, realitzar compres, etc. Les conversions són fonamentals per avaluar limpacte directe en els objectius comercials.
 • Retenció de Clients:
  Analitzar quants clients actuals estan interactuant i participant a les teves xarxes socials. La retenció de clients és clau per construir relacions a llarg termini.
 • Mencions i Comentaris Positius:
  Parar atenció a les mencions de la teva marca i als comentaris positius. Això indica la percepció positiva i la satisfacció del client.
 • Temps de Permanència en Pàgina (Per Enllaços Compartits):
  En compartir enllaços al lloc web, cal analitzar quant de temps passen els usuaris a la pàgina. Un major temps de permanència pot indicar contingut rellevant i atractiu.
 • Anàlisi de Sentiments:
  Utilitzar eines per analitzar el sentiment darrere de les mencions de la teva marca a les xarxes socials. Això pot proporcionar informació sobre la percepció general.
 • ROI (Retorn d’Inversió):
  Avaluar el rendiment financer dels teus esforços a les xarxes socials. Calculeu el ROI comparant els ingressos generats amb els costos associats a l’estratègia.
 • Participació en Esdeveniments i Campanyes Específiques:
  En crear esdeveniments o campanyes específiques, cal mesurar la participació i la resposta del públic en relació amb els objectius establerts per a aquestes activitats.