window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-BKGH0PJYME');
Consultors SEO Barcelona2024-01-11T20:13:12+01:00

Consultors SEO Barcelona

Consultors SEO

Vols rebre més Visites de Qualitat al teu Lloc Web
i Convertir-los en Clients?

El nostre equip de Posicionament Web / Consultors SEO Impulsa les visites web dels interessats en els teus productes o serveis, garantint una audiència altament propensa a convertir-se en clients.

Experts SEO Catalunya

Experts SEO Catalunya

Per què som una solució efectiva?

Com a Consultors SEO hem pogut resoldre grans projectes nacionals i internacionals, cosa que no s’ha convertit en un equip excepcionalment competitiu. Som un grup de professionals freelance del Posicionament web.

Ajudem les empreses a definir estratègies per millorar el posicionament web i incrementar les visites, però del que es tracta és de rebre visites de qualitat que es converteixin en clients, per això fem que les persones que busquen els teus productes o serveis et trobin.

Consultors SEO Barcelona

Com a Consultors SEO, aconseguim atraure l’audiència adequada: visitants web amb alta intenció de compra per impulsar l’èxit del teu negoci.

Passos per crear una adequada estratègia SEO

Auditoria SEO

Una auditoria web és una anàlisi exhaustiva que avalua la salut, el rendiment i l’eficàcia d’un lloc en línia, identificant àrees de millora per optimitzar-ne el funcionament i la presència a la web.

Anàlisi de Paraules Clau

Les paraules clau de SEO són el llenguatge que connecta el teu contingut amb el que busquen els teus clients, millorant la visibilitat i atraient trànsit rellevant per potenciar la teva presència en línia.

Estratègia SEO

Amb les dades recopilades en els passos anteriors ja sabem quines accions hem d’implementar a la pròpia web (SEO on Page) ia plataformes externes (SEO off Page).

Link Building

El link building és una delicada tàctica clau del SEO que consisteix a construir enllaços de qualitat cap a un lloc web, enfortint la seva autoritat i visibilitat als motors de cerca.

Consultors SEO Contacte

Preparat per donar una empenta al teu negoci?

Parlem i ens expliques tots els detalls.

Posicionament Web Barcelona
Alejandro

Responsable d’Equip.
Experts en Màrqueting Digital i Posicionament Web.

Altres Serveis

Publicitat a Google

Anuncis
Google

Crear una bona estratègia de publicitat amb anuncis a Google per assolir els teus clients potencials.

Email Marketing Barcelona

Email
Marketing

Envia el missatge correcte a les persones adequades. Campanyes de correu electrònic altament efectives.

SEO Local Barcelona

SEO
Local

Apareix en els primers llocs de les cerques locals i atrau clients que estan a prop teu.

Disseny Web
Wordpress

Creem webs que converteixen visites en clients. Dissenys fluids, webs fàcilment usables que potencien el posicionament web.

Videos
Corporatius

Per enfortir la imatge de l’empresa, simplificar la comunicació, atraure audiència i augmentar la teva visibilitat en línia.

Xarxes
Socials

Per arribar a mercats nous, fomentar la interacció activa amb l’audiència i millorar la reputació de la teva empresa.

Algunes empreses amb les què treballem

Que opinen els nostres clients

Disseny Web WordPress

«Ens han ajudat a millorar la nostra posició al mercat espanyol. Tenen bones estratègies en les accions de màrqueting i una creativitat excepcional, la veritat és que els recomanem»

SEO LOCAL
Posicionament Web Barcelona

«Estic molt content amb l?equip de Posicionament Web Barcelona. Ens van ajudar que les coses funcionin, gràcies a les accions de màrqueting hem anat creixent durant aquests anys»

anuncis google
email màrketing

«Les comandes del nostre lloc web gairebé s’han duplicat en 9 mesos. Estem satisfets amb els resultats i agraïm el compromís que han adoptat amb nosaltres durant tot el procés»

email màrketing

Preguntes Freqüents sobre Consultors SEO

Agència de Màrqueting Digital o Freelances2023-12-12T13:05:19+01:00

L’elecció entre contractar una Agència de Màrqueting Digital o un Freelance depèn de diversos factors, i totes dues opcions tenen els seus avantatges i desavantatges.

Nosaltres tenim els avantatges de tots dos, perquè som un grup de Freelancers (autònoms) que treballem en equip, per la qual cosa els avantatges són:

Varietat de Serveis, Equip Multidisciplinari, Experiència en molts Sectors, Cost Potencialment Més Baix, Enfocament Personalitzat, Menys Burocràcia.

Temps per veure els resultats del Posicionament Web2023-12-12T13:05:04+01:00

El temps necessari per veure resultats de Posicionament Web (SEO) pot variar depenent de la competència a la teva indústria, la qualitat del teu lloc web. En general, aquí hi ha algunes pautes generals:

  • Resultats Immediats: Alguns canvis de SEO poden tenir un impacte immediat en el trànsit web, especialment si es corregeixen problemes tècnics greus o es milloren les etiquetes i lestructura del lloc.
  • Resultats a Curt Termini (2-4 mesos): Les millores al rànquing de paraules clau específiques i un augment modest en el trànsit orgànic solen ser visibles en els primers mesos duna estratègia de SEO sòlida.
  • Resultats a mitjà termini (6-12 mesos): Veureu un progrés més substancial en el rànquing de paraules clau i un augment significatiu en el trànsit a mesura que es consoliden les millores en SEO.
  • Resultats a Llarg Termini (12+ mesos): Per aconseguir un posicionament web sòlid i durador en paraules clau competitives, podeu prendre un any o més desforç constant en SEO. Fa temps que la construcció d’autoritat de domini i la superació de competidors forts fa temps.
  • Manteniment Continu: És important recordar que el SEO és un procés continu. Després daconseguir bons resultats, has de mantenir i actualitzar regularment el teu lloc per mantenir o millorar la teva classificació.
En què consisteix el Posicionament Web?2023-12-12T13:04:54+01:00

El Posicionament Web consisteix a optimitzar una pàgina web perquè aparegui en millors posicions als resultats de cerca de motors com Google, Bing, etc. cosa que augmenta la seva visibilitat i atrau més visitants. S’aconsegueix mitjançant estratègies com l’ús de paraules clau, la millora del contingut i l’obtenció d’enllaços de qualitat.

Quins beneficis podem aportar a la teva empresa?2023-12-12T13:06:14+01:00

Si haguéssim de resumir-ho en una frase, nosaltres el que fem és: Augmentar la teva visibilitat en línia, Atreure més clients potencials, Millorar la interacció amb els clients i Augmentar la conversió de vendes per a la teva empresa.

Diferències entre estratègies B2C I B2B2023-12-12T13:05:52+01:00

Abans de res hem d’aclarir que treballem en tots dos entorns i que cadascun requereix una estratègia diferent. Les estratègies B2C s’enfoquen en consumidors individuals o finals, mentre que les estratègies B2B s’adrecen a altres empreses o organitzacions per a vendes comercials.

 

Treballeu a tota Catalunya?2023-12-12T13:05:38+01:00

A Posicionament Web Barcelona la gran majoria dels nostres clients tenen la seva seu a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, però també tenim molts clients a localitats de tot el país.

Go to Top