Avís legal

En aquest espai, l’USUARI podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació. Alejandro Soler Alonso.Com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.
CONDICIONS GENERALS D’ÚS
Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines de la web, integrants del lloc web de https://barcelonaposicionamientoweb.es/ inclosos els continguts i serveis posats a disposició. Tota persona que accedeixi a la web, https://barcelonaposicionamientoweb.es/ (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment del portal https://barcelonaposicionamientoweb.es/

DADES PERSONALS QUE RECAVEM I COM HO FEM
Llegir Política de Privadesa
COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a aquesta web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb https://barcelonaposicionamientoweb.es/ D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web , els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i lordre públic. Queda prohibit l’ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars; Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars; per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització de la web, https://barcelonaposicionamientoweb.es/, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets de https://barcelonaposicionamientoweb.es/ o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal (indicar domini) o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de la web. Tot i això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant https://barcelonaposicionamientoweb.es/ no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.
MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a https://barcelonaposicionamientoweb.es/ poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a https://barcelonaposicionamientoweb.es/ assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació que conté d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i https://barcelonaposicionamientoweb.es/ utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

RECLAMACIONS

https://barcelonaposicionamientoweb.es/ informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients. L’Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o remetent un correu electrònic a consultas@barcelonaposicionamientoweb.es indicant-ne el nom i cognoms, el servei i/o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

L’usuari/comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: consultas@barcelonaposicionamientoweb.es   si ho desitja adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei/producte: Adquirit el dia: Nom de l’usuari: Domicili de l’usuari: Firma de l’usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació:
DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins menjar