Servei Anuncis Google

Anuncis Google

Fes que et trobin, amb el Servei Especialitzat d’Anuncis Google per aparèixer al primer lloc del cercador.

Descobreix el potencial de la Publicitat amb Google, mitjançant una acurada estratègia d’Anuncis Google pots obtenir el Màxim retorn de la Inversió. És la manera més ràpida d’arribar al client objectiu.

Servei de Anuncis Google

Servei d’Anuncis a Google.

Per què som una solució efectiva?

Com a experts en Màrqueting Digital utilitzem els anuncis Google amb el 70% dels clients perquè sabem la importància d’arribar als teus clients potencials just quan estan buscant el que ofereixes, i Google Ads és la clau per aconseguir-ho!

Imagina aparèixer als primers resultats quan algú busca el teu producte o servei, però a més arribaràs a les audiències aplicant la Intel·ligència Artificial, cosa que abans era impossible fer.

Sembla fàcil però és una mica més complicat, si vols que realment sigui rendible exigeix una acurada estratègia i conèixer la plataforma amb detall, tenim llarga experiència en crear campanyes d’anuncis a Google, des de la recerca de paraules clau fins a la creació d’anuncis atractius i persuasius.

Anuncis Google Barcelona

Conèixer la plataforma de Google Ads i crear una adequada estratègia d’anuncis Google és una manera efectiva d’augmentar les vendes dels nostres clients.

Algunes empreses amb què treballem

Email Marketing Contacto

¿Preparado para dar un empujón a tu negocio?

Hablemos y nos explicas todos los detalles.

Posicionament Web Barcelona
Alejandro

Responsable de Equipo.
Experts en Màrketing Digital y Posicionament Web.

Altres Serveis

Posicionament Web Barcelona

Posicionament
Web

Et donem visibilitat a nous clients potencials. Per què el teu negoci necessita clients no visites.

EMail Marketing Barcelona

Email
Màrketing

Envia el missatge correcte a les persones adequades. Campanyes de correu electrònic altament efectives.

SEO Local Barcelona

SEO
Local

Apareix en els primers llocs de les cerques locals i atrau clients que són a prop teu.

Disseny Web
Wordpress

Creem webs que converteixen visites en clients. Dissenys fluids, webs fàcilment usables que potencien el posicionament web.

Videos
Corporatius

Per enfortir la imatge de l’empresa, simplificar la comunicació, atraure audiència i augmentar la visibilitat en línia.

Xarxes
Socials

Per arribar a mercats nous, fomentar la interacció activa amb l’audiència i millorar la reputació de la teva empresa.

Algunes empreses amb les què treballem

Que opinen els nostres clients

Disseny Web WordPress

«Ens han ajudat a millorar la nostra posició al mercat espanyol. Tenen bones estratègies en les accions de màrqueting i una creativitat excepcional, la veritat és que els recomanem»

SEO LOCAL
Posicionament Web Barcelona

«Estic molt content amb l?equip de Posicionament Web Barcelona. Ens van ajudar que les coses funcionin, gràcies a les accions de màrqueting hem anat creixent durant aquests anys»

anuncis google
email màrketing

«Les comandes del nostre lloc web gairebé s’han duplicat en 9 mesos. Estem satisfets amb els resultats i agraïm el compromís que han adoptat amb nosaltres durant tot el procés»

email màrketing

Preguntes freqüents sobre el servei de Google Ads

El pressupost varia segons els objectius i la competència al teu sector de negoci. Google Ads és escalable i podeu ajustar la vostra despesa diària. El nostre equip us ajudarà a determinar un pressupost efectiu per a les vostres metes.

Sí, tenim control total. Podem pausar o aturar les campanyes en qualsevol moment. Això brinda flexibilitat per ajustar estratègies segons les necessitats canviants del teu negoci.

Els resultats poden variar, però la majoria de clients comencen a notar l’impacte dins les primeres setmanes. L’optimització continuada és clau, i ajustem estratègies segons el rendiment per aconseguir rendibilitzar la plataforma.

Només pagues quan algú fa clic al vostre anunci. El cost per clic es determina en una subasta on l’oferta màxima i la qualitat de l’anunci influeixen a la posició de l’anunci. Això garanteix que pagues per interaccions reals d’usuaris interessats.